Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
pro děti a mládež

Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost - 20%

Klasická fantasy plná magie, hrdinských skutků i zákeřných úskoků. Pohár trpělivosti královny Deily přetekl. Krutí a mocní mágové z pevnosti Staxon čím dál víc ohrožují své okolí a nastal čas je zarazit. Do svých služeb proto povolá věrného čaroděje Kenrika, zloděje, rváče a karbaníka Dreka, a léčitelku Nomi.

pro děti a mládež
Ukázky

Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost

189 Kč
151 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
pro děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Pokušení - 20%
Mykhail je jedním ze sedmi nejvyšších okřídlených v Helliportu. Díky svému chladnému a kalkulativnímu myšlení zaměřenému především na prostředky a cíle, se propracoval až na pozici generála.
pro děti a mládež
Ukázky

Pokušení

79 Kč
63 Kč
Průsvitní - 20%

Vydejte se do města K. a odhalte tajemství, která ukrývá! Co dělat, když jste poslední svého druhu na celém světě? Nesnášíte město, ze kterého se nemůžete hnout, s nikým si nerozumíte a marně hledáte spřízněnou duši.

pro děti a mládež
Ukázky

Průsvitní

199 Kč
159 Kč
Supernova - 20%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
pro děti a mládež
Ukázky

Supernova

319 Kč
255 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
pro děti a mládež
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka - 20%

Pátý díl světově úspěšné fantasy série. Stínový klan si vybral za svého nového vůdce Drápa a vše nasvědčuje tomu, že se tento kočičí válečník chce pomstít klanu Hromových.

pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka

149 Kč
119 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

pro děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>