Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2020

Anička na řece
Miluješ prázdniny a dobrodružství? Anička ano. Letos je prožije jako správný vodák na řece Lužnici. Zní to jako báječné léto!

Anička na řece

179 Kč
Dámy a pánové
14. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Dámy a pánové

350 Kč
Deník kastelána
(13x)
Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství.

Deník kastelána

251 Kč
Dokonalá smrt
(3x)
V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky, který podle všeho spáchal sebevraždu.

Dokonalá smrt

359 Kč
Karanténa
(2x)
Thriller, který předpověděl celosvětovou pandemii. Londýn, epicentrum celosvětové pandemie, je kompletně izolovaný. V ulicích bují násilí a občanské nepokoje. Na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda.

Karanténa

332 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
Medvídek Pú
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.

Medvídek Pú

314 Kč
Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu.

Stínadla se bouří

332 Kč
Život v utajení
(1x)
Audioknižní vydání čte Zuzana Slavíková.

Život v utajení

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 407 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 41 > >>