Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2020

Smysluplná vražda
(1x)
Slečna Marplová se nechá uprosit svou dávnou spolužačkou a přítelkyní Ruth a odjede na podivné viktoriánské sídlo Stonygates, kde kromě sedmi členů rodiny Serrocoldových, potenciálních dědiců majetku, žijí dvě stovky mladých delikventů.

Smysluplná vražda

314 Kč
Správná pětka na pašeráckém vršku
Vzhůru na Vyvrhel! Z plánu strávit velikonoční prázdniny na Kirrinu sešlo hned první večer. Vichřice porazila mohutný jasan a ten poničil dětem pokoje.

Správná pětka na pašeráckém vršku

260 Kč
Šlachta - Třicet let pod přísahou
(8x)
Když za mnou přišel, řekl mi: „Dostaneš nějakou funkci, můžeš se o něco ucházet, ale budeš držet hubu.“ A já jsem držet hubu nechtěl, protože jsem věděl, kam to půjde.

Šlachta - Třicet let pod přísahou

314 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
Hilda a pidilidi
(1x)
Tohle je Hilda, průzkumnice, dobrodružka a fanynka kamenů. Na světě má nejradši dvě věci: svůj skicák a psa Větvíka. Tedy, na světě má nejradši tři věci: svůj skicák, psa Větvíka a maminku.

Hilda a pidilidi

269 Kč
Němý svědek
(1x)
Tučné dědictví po tetičce Emily – to je zápletka detektivky Němý svědek (1938).

Němý svědek

341 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
Soudné sestry
(2x)
Úžasná Zeměplocha č. 6. Na Zeměploše, která je placatá a putuje vesmírem na zádech obrovské želvy.

Soudné sestry

323 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
50 nejznámějších bajek
Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců. Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku.

50 nejznámějších bajek

267 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 407 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 41 > >>