Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2020

Jiskra života
(1x)
Koncentrační tábor Mellern slouží jako odkladiště vězňů – převážně Židů, kteří v důsledku tělesné slabosti již nejsou schopni práce.

Jiskra života

341 Kč
Les přízraků
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.

Les přízraků

359 Kč
Lvářka
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.

Lvářka

221 Kč
Můj příběh
(3x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.

Můj příběh

259 Kč
Nejlepší povídky z cest
Další tematický soubor skvělých humoresek, v nichž Kishon předládá pestrou směs zážitků z nejrůznějších zemí několika kontinentů a řadu důmyslných kishonovských tipů a rad nezbytných na cesty.

Nejlepší povídky z cest

269 Kč
Parfém
(2x)
Hororový román současného německého spisovatele. V roce 2006 byl podle Süskindovy předlohy natočen stejnojmenný film pod vedením režiséra Toma Tykwera s Alanem Rickmanem a Dustinem Hoffmanem.

Parfém

305 Kč
Planeta opic
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.

Planeta opic

296 Kč
Planina
V audioknize se jedinečně prolínají prvky psychologického thrilleru s jízlivým komentářem současných společenských změn, které na Islandu nastaly v důsledku finanční krize v roce 2008.

Planina

269 Kč
Sekáč
(4x)
Co když ze světa zmizí smrt? Kritický nárůst životní energie způsobuje na Zeměploše zmatek. Vzduchem létá haraburdí, nadávky se zhmotňují do podoby zmutovaných komárů, blábolící mágové čelí invazi nákupních vozíků.

Sekáč

359 Kč
Smrt na Nilu
(1x)
Smrt na Nilu z roku 1937 patří k nejznámějším detektivkám Agathy Christie, sama autorka ji řadila ke svým nejoblíbenějším dílům.

Smrt na Nilu

341 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 407 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 41 > >>