Nejprodávanější tituly - říjen 2020
medicína

Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Chirurgie - 20%
Publikace je určena studentům posledního ročníku lékařských fakult. S její pomocí si mohou zopakovat dosud získané znalosti před státní zkouškou z chirurgie.
medicína
Ukázky

Chirurgie

169 Kč
135 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Alzheimerova nemoc - 11%
Podle současných poznatků je Alzheimerova nemoc progresivní degenerativní onemocnění mozku, které způsobuje duševní a fyzický úpadek vedoucí postupně k smrti. Prvními příznaky této choroby jsou většinou malé změny chování.
medicína

Alzheimerova nemoc

446 Kč
396 Kč
Dětská mozková obrna / mezioborový přístup - 11%
Sedmý svazek ediční řady Motolské pediatrické semináře shrnuje přednášky tematického setkání pediatrů a neurologů uskutečněného ve Fakultní nemocnici Motol v Praze.
medicína

Dětská mozková obrna / mezioborový přístup

270 Kč
240 Kč
Diferenciální diagnostika v pediatrii - 11%
Příručka chce pomoci lékaři prvního kontaktu v řešení problému dětského pacienta a přispět ke zvýšení kompetence, ale i profesního uspokojení praktického dětského lékaře.
medicína

Diferenciální diagnostika v pediatrii

315 Kč
280 Kč
Netterův anatomický atlas člověka - 11%
Netterův anatomický atla.s člověka, 7. vydání, je jedinečným souborem světově proslulých, nádherných a názorných anatomických ilustrací Dr. Nettera
medicína

Netterův anatomický atlas člověka

2 241 Kč
1 992 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
medicína
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Zázračné medicínské případy - 11%
Kniha, z niž běhá hypochondrům mráz po zádech!
medicína

Zázračné medicínské případy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 283 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>