Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
světová

Benátský aristokrat - 20%
(2x)
Přišla jsem tě zničit! I tak by se psycholožka Sarina mohla představit Matteovi, italskému šlechtici, jehož se rozhodla správní rada jeho firmy sesadit z funkce ředitele. A Sarinin posudek pro něj měl být rozsudkem…
světová
Ukázky

Benátský aristokrat

69 Kč
55 Kč
Sami v divočině - 20%
April se dostala do prekérní situace. Její bývalý milenec se zranil a ztratil paměť. Myslí si, že April je jeho snoubenka. A navíc jsou spolu uprostřed divočiny v odlehlém srubu…
světová
Ukázky

Sami v divočině

69 Kč
55 Kč
Labyrint z ledu - 0%
(3x)
Autor sugestivně líčí neuvěřitelný, přesto pravdivý příběh americké polární výpravy plukovníka A. W. Greelyho, jedné z nejdrsnějších v historii.
světová
Ukázky

Labyrint z ledu

239 Kč
238 Kč
Svůdné tajemství - 20%
Milovaný dědeček Paula Wattse se po mrtvici začal skoro zázračně zotavovat, když za ním do nemocnice přivedli dobrovolnici Liu, aby ho trochu rozptýlila. Dědeček si totiž vzal do hlavy, že je to jeho dávno ztracená vnučka.
světová
Ukázky

Svůdné tajemství

69 Kč
55 Kč
Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - 20%
(2x)
Po smrti manžela lady Therese Osbaldestoneová strávila tři roky na cestách, až se nakonec rozhodla usadit na venkovském sídle v Little Moseley v Hampshiru.
světová
Ukázky

Vánoční hostina lady Osbaldestoneové

199 Kč
159 Kč
Konec starých časů
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
světová
Ukázky

Konec starých časů

318 Kč
Ohňostrojení - 20%
(2x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
světová
Ukázky

Ohňostrojení

198 Kč
158 Kč
Ústav - 20%
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
světová
Ukázky

Ústav

299 Kč
239 Kč
Pochovejte mě pod podlahu - 20%
(3x)
O příběhu osmiletého Saši a jeho babičky se hovoří jako o jedné z nejvtipnějších knih.
světová
Ukázky

Pochovejte mě pod podlahu

229 Kč
183 Kč
River Wild - 20%
(1x)
Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem.
světová
Ukázky

River Wild

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 979 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 98 > >>