Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
dobrodružství

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružství
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

dobrodružství
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost - 20%

Klasická fantasy plná magie, hrdinských skutků i zákeřných úskoků. Pohár trpělivosti královny Deily přetekl. Krutí a mocní mágové z pevnosti Staxon čím dál víc ohrožují své okolí a nastal čas je zarazit. Do svých služeb proto povolá věrného čaroděje Kenrika, zloděje, rváče a karbaníka Dreka, a léčitelku Nomi.

dobrodružství
Ukázky

Mágové z Agarveny – Prokletá pevnost

189 Kč
151 Kč
Oheň na nebi - 20%
Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu – konečně se vrátila domů!
dobrodružství
Ukázky

Oheň na nebi

199 Kč
159 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružství
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Strašidelnická - 20%
(1x)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem.
dobrodružství
Ukázky

Strašidelnická

249 Kč
199 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružství
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružství
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>