Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
dobrodružství

Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka - 20%

Pátý díl světově úspěšné fantasy série. Stínový klan si vybral za svého nového vůdce Drápa a vše nasvědčuje tomu, že se tento kočičí válečník chce pomstít klanu Hromových.

dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka

149 Kč
119 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

dobrodružství
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

dobrodružství
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
dobrodružství
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

dobrodružství
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

dobrodružství
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
dobrodružství
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
dobrodružství
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružství
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>