Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
osobní rozvoj

Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
osobní rozvoj

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Vzkvétání - 11%
(1x)
Autor v knize vypráví podnětné příběhy o uplatnění pozitivní psychologie v praxi, a to v oblastech vzdělávání, ekonomiky, psychoterapie, lékařství a státní politiky – tedy samotných základů každé společnosti.
osobní rozvoj

Vzkvétání

395 Kč
351 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
osobní rozvoj

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Dopisy od Boha - 6%
(2x)
Co kdyby vám Bůh (světlo, láska, vyšší já) posílal každý den osobní vzkaz a v něm vás povzbuzoval a provázel na cestě životem?
osobní rozvoj

Dopisy od Boha

254 Kč
239 Kč
HOT - 11%
Digitální transformace je jako hra, kterou musíte hrát. Dobrá zpráva zní: se správnými trumfy v rukou ji nelze prohrát. Ať už se zabýváte čímkoli, pravděpodobně existují technologie, které část práce zvládnou za vás. Rychleji, snadněji, levněji.
osobní rozvoj

HOT

449 Kč
399 Kč
Indigová realita - 11%
(1x)
Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět.
osobní rozvoj

Indigová realita

269 Kč
239 Kč
Naučte se správně vést lidi - 11%
Tato kniha vám ukáže, jak se stát efektivním manažerem. Poradí, jak prostřednictvím motivace, odměňování a správného vedení dostat z pracovníků to nejlepší. Příručka obsahuje také praktická cvičení, šablony a tipy.
osobní rozvoj

Naučte se správně vést lidi

269 Kč
239 Kč
Navždy plynule - 11%
(3x)
Kolikrát jsme už všichni začínali a snažili se vytrvat. Memorování slovíček, vstřebání gramatiky, pochopení výjimek, to vše stojí velké množství času a energie, které v dospělosti nikdo z nás nemá… A teď ta dobrá zpráva.
osobní rozvoj

Navždy plynule

350 Kč
311 Kč
Síla nevysloveného - 11%
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.
osobní rozvoj

Síla nevysloveného

323 Kč
287 Kč
Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti - 11%

„Kdybych měl plnovous, tak se nebudu ke kuřákům raději ani přibližovat!“ Známý český psychiatr se ve čtyřech oddílech knihy opět pozastavuje nad absurditami každodenního života i nad jeho krásou, které si povšimne jen ten, kdo si na ni udělá čas.

osobní rozvoj

Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 394 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>