Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
romány

Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
Zloději a svědkové - 20%
Čtveřice postav, čtyři přistěhovalci, kteří se za cenu nemalého úsilí snaží začlenit do nové společnosti. Adaptovat se v cizím prostředí ale není jednoduché a přistěhovalci jsou mnohdy nuceni uchýlit se i k nelegálním způsobům obživy… blahobytu do ciziny?
romány
Ukázky

Zloději a svědkové

189 Kč
151 Kč
Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě - 20%
(2x)
Po jedenácti letech manželství jdou od zítřka každý svou cestou… Čtivý román úspěšné argentinské spisovatelky je lehce nostalgickým zamyšlením nad láskou, manželstvím a osamělostí.
romány
Ukázky

Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě

169 Kč
135 Kč
Neplakej, vrátím se pro tebe - 20%
(1x)
Václav s Danou žijí docela spokojeně, dokud jim do života nevtrhne Václavova dcera z prvního manželství, kterou za velmi dramatických okolností opustil.
romány
Ukázky

Neplakej, vrátím se pro tebe

199 Kč
159 Kč
Slzy od smíchu - 20%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
romány
Ukázky

Slzy od smíchu

179 Kč
143 Kč
Strážkyně domácího krbu - 20%
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány
Ukázky

Strážkyně domácího krbu

139 Kč
111 Kč
Veselice aneb Kostlivec ve skříni - 20%
Román, klasika anglické literatury, vyšel poprvé v roce 1930 a čtenáři v postavě spisovatele Edwarda Driffielda záhy odhalili skutečného romanopisce Thomase Hardyho.
romány
Ukázky

Veselice aneb Kostlivec ve skříni

167 Kč
134 Kč
Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány
Ukázky

S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>