Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
česká

Dobrý důvod k vraždě
Představovat partu píseckých kriminalistů, kterým šéfuje kapitán Karas, je u emeritního komisaře kriminální služby a autora Ladislava Berana tak trochu nošením dříví do lesa.
česká
Ukázky

Dobrý důvod k vraždě

169 Kč
Já, rytíř
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
česká
Ukázky

Já, rytíř

199 Kč
Najdu odvahu
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
česká
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
Sklíněné korálky
(2x)
Historický román Petra Sýkory Sklíněné korálky čtenáře zavede do zámku ve Velkých Losinách a jeho okolí, na severní Moravu konce 17. století, do míst nechvalně známých procesů s čarodějnicemi. Milostný příběh princezny Anny Vilemíny a velkostatkářova jedináčka Michala, dvou mladých lidí...
česká
Ukázky

Sklíněné korálky

309 Kč
Vražedkyně
V rodinném domku v Soběslavi nalezne policie tři mrtvá těla. Jedná se o bývalé partnery a jejich půlročního vnuka. Jediný, kdo z rodiny zbývá naživu, je jejich dcera, která je nyní pravděpodobně v nebezpečí.
česká
Ukázky

Vražedkyně

169 Kč
Zpupnost
(1x)
Když jsou nalezena v pražské Kolbence dvě ohořelá těla, všichni se domnívají, že jsou to bezdomovci. Mrtvoly není možné identifikovat, nikomu ale nechybí. A vedle toho se na základě anonymního udání spustí vyšetřování dlouholetých korupčních praktik v největší městské firmě...
česká
Ukázky

Zpupnost

229 Kč
The Choice
(2x)
‘’I dream of a world in flames: nuclear bombs falling on cities, consuming them like cancer; surviving in underground shelters, where we slowly turn into animals. These dreams are so lifelike.
česká
Ukázky

The Choice

299 Kč
Bulbem záchranáře
(3x)
V říjnu 2018 se Vít Samek, záchranář pražské ZZS rozhodl, že svoje zážitky z nočních služeb převede na novou facebookovou stránku, kam si je bude raději odkládat, než aby zahlcoval svůj osobní profil.
česká
Ukázky

Bulbem záchranáře

249 Kč
Smrtholka
(5x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
česká
Ukázky

Smrtholka

168 Kč
Zážitky z karantény
(1x)
Koronavirová karanténa zastavila kolotoč pracovních povinností také známé moderátorce a spisovatelce Halině Pawlowské. Najednou seděla tři měsíce doma, a tak o tom napsala deník, ze kterého vznikla tato knížka.
česká
Ukázky

Zážitky z karantény

249 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>