Nejprodávanější tituly - říjen 2020
historie a fakta

Dějiny britských králů - 6%
(4x)
Biskup ve Flintshire a ve Westminsteru sleduje panování všech britských králů od Bruta až po velšské krále vládnoucí v 11. století. Třetina jeho Historie je však věnována králi Artušovi a kouzelníku Merlinovi.
historie a fakta

Dějiny britských králů

253 Kč
238 Kč
Dominikánská republika - 11%
Historie Dominikánské republiky
historie a fakta

Dominikánská republika

171 Kč
152 Kč
Feudální společnost - 6%
(1x)
Blochova Feudální společnost představuje dnes již klasický pokus o postižení totálních dějin středověké společnosti. Na rozdíl od Králů divotvůrců zde autor předkládá syntetický výklad dějin západní Evropy od pozdní antiky po ranou renesanci.
historie a fakta

Feudální společnost

423 Kč
398 Kč
Háro. Vzpomínky a dokumenty - 11%
Kniha je originální obrazovo-textovou koláží, která přináší výběr kreslených vtipů o "máničkách" z normalizačního tisku vedle vzpomínek a reflexí někdejších "vlasatců" a vedle fotografií zachycujících především osobnosti předlistopadového undergroundu.
historie a fakta

Háro. Vzpomínky a dokumenty

224 Kč
199 Kč
Historické klavíry v Čechách a na Moravě - 11%
První ucelený přehled o dochovaných klávesových chordofonech vybraných mistrů 18. a první poloviny 19. století na území České republiky.
historie a fakta

Historické klavíry v Čechách a na Moravě

441 Kč
392 Kč
Kořeny 3. díl - 11%
Jednotlivé kapitoly knihy vycházejí z jednotlivých dílů rozhlasového pořadu Kořeny, jsou však podstatně rozšířené a doplněné o další originální a objevné texty, archivní materiály a fotografie.
historie a fakta

Kořeny 3. díl

332 Kč
295 Kč
Královský sňatek - průvodce dobou - 11%
Průvodce je určen pro širokou veřejnost, která má zájem se blíže seznámit s dobou a uměleckými artefakty konce třináctého a prvních desetiletí čtrnáctého století ve střední Evropě a Českém království především.
historie a fakta

Královský sňatek - průvodce dobou

162 Kč
144 Kč
Liechtensteinové mezi konfiskací a vyvlastněním - 11%
(1x)
Už podtitul knihy Příspěvek k poválečným zásahům do pozemkového vlastnictví v Československu v první polovině 20. století vypovídá, že jde o mimořádně zajímavou publikaci nabytou faktografií a doplněnou vysvětleními.
historie a fakta

Liechtensteinové mezi konfiskací a vyvlastněním

261 Kč
232 Kč
Nacionálněsocialistické pronásledování Židů v říšské župě - 6%
Kniha zpracovává doposud neznámou problematiku pronásledování židovského obyvatelstva české i německé národnosti v bývalých pohraničních oblastech Československa v období, kdy byla tato území násilně přičleněna k třetí říši.
historie a fakta

Nacionálněsocialistické pronásledování Židů v říšské župě

508 Kč
478 Kč
Němci - 11%
(1x)
Kniha byla napsána proto, že před českou veřejností je trvale zamlčována pravda o německé okupaci a genocidě českého národa, se kterou Němci začali zcela plánovitě již ve válce. V případě jejich vítězství měl být český národ vyvražděn.
historie a fakta

Němci

126 Kč
112 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>