Nejprodávanější knihy - listopad 2020

Písek
Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy.

Písek

449 Kč
Po tvém boku
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax.

Po tvém boku

296 Kč
Pokémon - Red a blue 1
Emoce a vzrušení z videohry se nyní vracejí v originálním komiksovém příběhu! Chlapec Red vyzbrojený odvahou, vynalézavostí a láskou k Pokémonům se vydává na velkou výpravu. Chce se totiž stát tím nejlepším trenérem Pokémonů ze všech!

Pokémon - Red a blue 1

224 Kč
Politika druhé republiky (1938-1939)
Kniha se zabývá českým politickým systémem v období druhé Česko-Slovenské republiky (1938–1939). Představuje odchylku málo známých českých politických dějin a implicitně i explicitně pojednává o české demokracii.

Politika druhé republiky (1938-1939)

243 Kč
Proč? Jak? Slavní vědci
V průběhu našich dějin se objevilo mnoho géniů, kteří posunuli náš svět dopředu. Jejich vynálezy byly mnohdy velmi odvážné. Pomohly světu, aby byl lepší.

Proč? Jak? Slavní vědci

80 Kč
Přesazená
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
Ukázky

Přesazená

323 Kč
Sous vide pro každého
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní večeři.

Sous vide pro každého

359 Kč
Spirituál kvintet

60 let se Spirituál kvintetem. Příběh nejznámější české folkové skupiny. Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény.

Spirituál kvintet

621 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.

Stříbrná zátoka

341 Kč
Sudoku do kapsy
Sudoku je logická hra, jejímž cílem je do políček už částečně doplněné tabulky doplnit chybějící čísla od jedničky do devítky.

Sudoku do kapsy

143 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100