Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
humor

Tři muži ve člunu jsou zpět - 20%
Lužnice jako anglická Temže z dob královny Viktorie? Téma i styl vyprávění slavného humoristického románu Jeroma Klapky Jeroma znovu ožívají. Tentokrát v jiném prostředí a s novými aktéry.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu jsou zpět

169 Kč
135 Kč
Tiché šlapací království - 20%

Nebojte se číst nahlas! Tiché šlapací království napsal Zdeněk Svěrák v šedesátých letech jako rozhlasovou pohádku. Ta byla v roce 1968 smazána jako nežádoucí. Její obsah totiž až příliš připomínal situaci v tehdejším Československu.

humor
Ukázky

Tiché šlapací království

152 Kč
122 Kč
Týpci - 20%
(2x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

159 Kč
127 Kč
Vchod do ráje: Vlevo za rohem - 20%
Satirik Brinda ve své knize vypráví příběh jedné česko-německé rodiny v průběhu 20. století. Nekličkuje po špičkách kolem kontroverzních událostí, jakými je německá či sovětská okupace. Naopak, šťourá se v nich se svým typickým suchým humorem.
humor
Ukázky

Vchod do ráje: Vlevo za rohem

89 Kč
71 Kč
Mládí imrvére v hajzlu - 20%
(2x)
Nick is back…

Kolotoč klasických twispovských dobrodružství plných průšvihů, milostných vzplanutí, rodinných intrik a nečekaných zvratů se roztáčí po objevu zcela nekompatibilních krevních skupin rodičů...
humor
Ukázky

Mládí imrvére v hajzlu

149 Kč
119 Kč
Mládí v hajzlu 1-3 - 20%
Ďábelsky inteligentního puberťáka Nicka Twispa a jeho dlouho smolnou, nicméně finálně triumfálně úspěšnou cestu za ztrátou panictví a nabytím dospělosti, je potřeba představit i novým generacím čtenářů.
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu 1-3

248 Kč
198 Kč
Poprask v sýrové uličce - 20%
(8x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

168 Kč
134 Kč
Povídky ke kávě - 20%
(1x)
Hana Hrabáková po tom, co s úspěchem publikovala své povídky časopisecky, nyní přichází oslovit čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
humor
Ukázky

Povídky ke kávě

99 Kč
79 Kč
Velká kniha vtipu - 20%
(1x)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
271 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 20%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 105 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>