Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Dlouhá trať
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
Ukázky

Dlouhá trať

229 Kč
Donbas
(4x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.
Ukázky

Donbas

195 Kč
Jak odolat vášni?
Naomi a Royce skočili po hlavě do vášnivého románku, a vlastně se vůbec neznali. Až po nějaké době pochopili, jak odlišní jsou a jak protichůdné představy mají o budoucnosti.
Ukázky

Jak odolat vášni?

69 Kč
Láska mého života
(4x)
Bylo to nejkrásnější léto mého života. Tehdy jsem potkala kluka svých snů… Jenže všechno hezké jednou skončí, i to nejkrásnější léto. Za těch deset let, které uplynuly, jsem na něj často myslela… a bylo mi líto, že jsem ho už nikdy nepotkala.
Ukázky

Láska mého života

199 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rome

49 Kč
Kanibal z Nine Elms
(11x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
Ukázky

Kanibal z Nine Elms

382 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Jak přežít svého muže
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
Korálky z klokočí

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
Smrt z milosti

Detektivní příběhy o sestře Fidelmě přinesly historikovi a spisovateli Peteru Tremayneovi celosvětovou proslulost V oblíbené detektivce (vychází již 25. svazek) se čtenář opět ocitá v Irsku 7. století a vydává se spolu s Fidelmou na pouť do Santiaga de Compostela.

Ukázky

Smrt z milosti

249 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>