Nejprodávanější tituly - listopad 2020

Šarlatán
(6x)
Josef Klíma převedl do knižní podoby scénář Marka Epsteina k filmu Šarlatán.

Šarlatán

269 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Eseje
(5x)

Houellebecq jako esejista. Výbor z textů nejznámějšího francouzského spisovatele.

„Vypěstujte v sobě hluboké rozhořčení ze života,“ vyzývá Michel Houellebecq v eseji připomínajícím gnostickou parodii příruček osobního rozvoje.

Ukázky

Eseje

269 Kč
Kavárna U Anděla 2: Osudová léta
(1x)
Wiesbaden, rok 1951. Kavárnu U Anděla čekají bouřlivé časy. Hned vedle tradiční kavárny rodiny Kochových vzbudí pozornost jeden konkurent se smyslem pro modernost. Zatímco se Hilda Kochová zoufale snaží přesvědčit své rodiče o tom, že je třeba kavár

Kavárna U Anděla 2: Osudová léta

359 Kč
Dějiny smrti
(1x)
Dějiny smrti jsou jedním z vrcholných děl francouzské historiografie.
Ukázky

Dějiny smrti

628 Kč
Divoká symfonie
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Vysoký účet
Když se v bistru ve Three Pines najde ve stěně sto let stará, ručně nakreslená mapa, nejdřív se zdá, že jde o pouhou kuriozitu, ale čím důkladněji ji obyvatelé vesnice zkoumají, tím podivnější jim připadá.

Vysoký účet

359 Kč
Mělas to vědět
(1x)
Myslela si, že má všechno, a dokonce chtěla radit ostatním, jak být jako ona.

Mělas to vědět

179 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>