Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2020
detektivky

Složka 64
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.
detektivky

Složka 64

296 Kč
Ve službách zla
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky

Ve službách zla

350 Kč
Zavřená truhla
(2x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěchu Vražd s monogramem vrací s novým případem z pera Sophie Hannah.
detektivky

Zavřená truhla

359 Kč
Sherlock Holmes
Dramatizace povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. V hlavních rolích povídek Tři Garridebové a Umírající detektiv opět Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš.
detektivky

Sherlock Holmes

224 Kč
Červenka
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.
detektivky

Červenka

269 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

detektivky

Hluboký spánek

339 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 107 položek
<< < 1 .. 9 10 11