Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
pečení a moučníky

Domácí pekárna - Praktická kuchařka pro každý den - 11%
Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový chléb či připravit pohoštění pro přátele? V kuchařce najdete mnoho jednoduchých osvědčených receptů s použitím tohoto šik
pečení a moučníky

Domácí pekárna - Praktická kuchařka pro každý den

179 Kč
159 Kč
KETO pečivo - 11%
Panuje obecné přesvědčení, že nízkosacharidový režim znamená vynechat zcela pečivo. Ale není to pravda! Tato publikace svým čtenářům přináší spoustu receptů, jak si své oblíbené pečivo dopřát a neriskovat při tom nabírání váhy-
pečení a moučníky

KETO pečivo

359 Kč
319 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 11%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
pečení a moučníky

Sladkosti ze Svatojánu

269 Kč
239 Kč
Automatická domácí pekárna - 11%
Recepty pro automatickou domácí pekárnu.
pečení a moučníky

Automatická domácí pekárna

242 Kč
215 Kč
Cupcakes - 11%
Cupcakes – krásky pečené v papírovém košíčku.
pečení a moučníky

Cupcakes

269 Kč
239 Kč
Sladké kváskové pečení s cukrem i bez - 20%
(1x)
Další vymazlené dílo kváskové profesionálky Jany Berkové vás bude svými fotografiemi stále lákat k pečení. Vybírat můžete z 88 vyzkoušených receptů ve variantě s cukrem nebo s tekutým sladidlem.
pečení a moučníky

Sladké kváskové pečení s cukrem i bez

299 Kč
239 Kč
Zmrzliny - 11%
(1x)
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.
pečení a moučníky

Zmrzliny

359 Kč
319 Kč
Kouzlo kvásku - 11%
Domácí pečení chleba – pro spoustu lidí zpočátku něco naprosto nepředstavitelného. V momentě, kdy si však upečete svůj první chleba s použitím vlastnoručně vedeného tradičního kvásku, tak jste zvítězili.
pečení a moučníky

Kouzlo kvásku

251 Kč
223 Kč
Sladké - 11%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
pečení a moučníky

Sladké

449 Kč
399 Kč
Kváskové pečení - 11%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
pečení a moučníky

Kváskové pečení

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>