Nejprodávanější tituly - listopad 2020
romány

Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány

Psí slib

269 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
romány

Malé ženy

268 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.
romány

Stříbrná zátoka

341 Kč
Vypravěčka
(11x)
Sage se skrývá se svými jizvami na tváři i na duši v pekařství, protože je to osamělá noční práce.
romány

Vypravěčka

359 Kč
Rome
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány

Rome

260 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová jako dědictví po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci.
romány

Dům ozvěn

269 Kč
Korálky z klokočí - 30%

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

romány
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
125 Kč
Motýlí pokoj
(3x)
Elegantní a půvabné Posy Montagueové, která je posledním potomkem starého anglického rodu, se už blíží sedmdesátka, ale duši má stále mladou.
romány

Motýlí pokoj

386 Kč
Pláž v Chorvatsku
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>