Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
křesťanství

Síla manželčiny modlitby - 20%
Kniha se umístila mezi nejčtenějšími knihami v anketě čtenářů Katolického týdeníku.
křesťanství
Ukázky

Síla manželčiny modlitby

155 Kč
124 Kč
Krypta - 20%

Opomíjená tradice jako inspirace pro současnou církev Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

křesťanství
Ukázky

Krypta

209 Kč
167 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Celopalem ve výhni božské lásky (II.) - 20%
Druhá část antologie listů otce Pia týkající se především období temné noci smyslů, která bezprostředně předcházela viditelné stigmatizaci tohoto světce z Gargana.
křesťanství
Ukázky

Celopalem ve výhni božské lásky (II.)

65 Kč
52 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích - 20%
Víra, náboženství a zbožnost. V raně novověké společnosti prolínala tato témata každodenním životem příslušníků všech sociálních vrstev. Vydejte se s námi za poznáním a pochopením našich předků ze 17. a 18. století.
křesťanství
Ukázky

Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>