Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2020
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 6%
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
238 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Hordubal, Povětroň, Obyčejný život - 11%
Tato noetická trilogie je po umělecké stránce bezesporu vrcholem tvorby Karla Čapka a dodnes zůstává navýsost moderní a současná – svým poselstvím i mnohovrstevnatostí.
povídky

Hordubal, Povětroň, Obyčejný život

269 Kč
239 Kč
Vánoční koleda - 11%
(6x)
Vánoční koleda je osobním dramatem člověka, které oslovuje další a další generace čtenářů již přes 170 let. Rozsahem nedlouhá „moralita“ o pěti kapitolách se dočkala mnoha dramatizací, operního i filmového zpracování.
povídky

Vánoční koleda

342 Kč
304 Kč
Volání Cthulhu - Spisy 3/II - 11%
Druhá část třetího svazku lovecraftovských spisů Volání Cthulhu přináši vedle všemi již jistě napjatě očekávaného dokončení novely Případ Charlese Dextera Warda další povídky a příběhy z let 1927–1930.
povídky
Ukázky

Volání Cthulhu - Spisy 3/II

314 Kč
279 Kč
Praha noir - 11%
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.
povídky

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
263 Kč
Povídky a Nové povídky - 11%
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy.
povídky

Povídky a Nové povídky

449 Kč
399 Kč
Nové povídky - 11%
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky

Nové povídky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 173 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>