Nejprodávanější tituly - listopad 2020
zdraví a životní styl

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
zdraví a životní styl

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
SuperRecepty pro kojence … - 11%
Kdo chce pro své dítě to nejlepší, zaručeně s touto knihou neprohloupí. Protože kdo jiný by měl o problematice dětské výživy vědět více než Annabel Karmel, světoznámá populární autorka publikací o výživě a kvalifikovaná kuchařka.
zdraví a životní styl

SuperRecepty pro kojence …

314 Kč
279 Kč
Tajemství výrobců potravin - 11%
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
zdraví a životní styl

Tajemství výrobců potravin

126 Kč
112 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Duchovní síla jógy - 11%
Jóga je pradávné umění, jak uvést do souladu vlastní tělo, mysl a ducha.“S mnoha praktickými návody k mudrám, ásanám a meditacím švýcarská autorka slovem i obrazem ukazuje, jak proniknout k niternějším stránkám jógy.
zdraví a životní styl

Duchovní síla jógy

295 Kč
262 Kč
Praktický průvodce Reiki - 11%
Jeden z neuznávanějších evropských mistrů reiki otevírá pohled do své pokladnice znalostí a dělí se o své zkušenosti a techniky, jež z jeho seminářů dělají opravdový zážitek.
zdraví a životní styl

Praktický průvodce Reiki

250 Kč
222 Kč
Všechno má svůj čas - 11%
Na osudech žen v této knížce mohou čtenáři pochopit, jaké zážitky z dětství a rodiny zvyšují riziko toho, že člověk upadne do závislosti.
zdraví a životní styl

Všechno má svůj čas

206 Kč
183 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
zdraví a životní styl

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Dar zdraví - 11%
zdraví a životní styl

Dar zdraví

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 368 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>