Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Oblečené k tanci na sněhu
(1x)
Monika Zgustová v díle na pomezí románu a literatury faktu Oblečené k tanci na sněhu zachycuje autentická svědectví devíti „silných, vnímavých a statečných“ žen, které se dostaly do spárů jednoho z nejděsivějších totalitních režimů lidských dějin.
Ukázky

Oblečené k tanci na sněhu

198 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Mlíkař
(6x)
Mlíkař je intimní příběh z dramatického období konfliktu v Severním Irsku.
Ukázky

Mlíkař

248 Kč
Prolhaný život dospělých
(7x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
Ukázky

Prolhaný život dospělých

239 Kč
Komunita truchlících
Lovec odměn Colter Shaw se vydává do státu Washington, aby vypátral dva mladíky, kteří údajně poničili kostel a postřelili dva muže. Shawovi se podaří oba podezřelé dopadnout poměrně snadno, ale během pátrání narazí na něco velmi znepokojivého.
Ukázky

Komunita truchlících

299 Kč
Hrabě a diamanty
(1x)
Charity tráví raději čas o samotě v knihovně než před zrcadlem. Jenže panství a titul po dědečkovi zdědil nový hrabě z Comstocku, kterého nikdo z rodiny vlastně nezná. A všichni očekávají, že se za něj Charity provdá…
Ukázky

Hrabě a diamanty

109 Kč
Drzý bastard
(3x)
V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu.
Ukázky

Drzý bastard

199 Kč
Jak nepřijít o peníze
(1x)
Co můžeme udělat, aby nás stát neobral o úspory? Na co si dát pozor? A čemu se naopak dá věřit? Jak ochránit hodnotu svého majetku v dnešních bouřlivých časech? Kde lze očekávat výnos? Na všechny tyto otázky v knize naleznete odpověď!
Ukázky

Jak nepřijít o peníze

140 Kč
Zničená
Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho před vzpomínkami, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě… dokud se Wes Michels nenabídl, že se stane mým světlem.
Ukázky

Zničená

209 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>