Nejprodávanější tituly - listopad 2020
zdraví a životní styl

Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
zdraví a životní styl

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Zenová medicína pro mysl a tělo - 25%
(1x)
Tato kniha je sbírkou autorčiny 20leté zkušenosti bojovnice s rakovinou, 50leté zkušenosti lékařky a celoživotní moudrosti zenové léčitelky. Kniha ukazuje čtenářům, jak žít prostě a zdravě, a poslouží jim nejen při léčbě fyzických onemocnění.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zenová medicína pro mysl a tělo

198 Kč
148 Kč
Jak přežít léčení - 11%

Není to jen tak, což může dosvědčit každý, kdo s nějakou vážnější nemocí zápolil. Známý psychiatr se na toto téma pokusil podívat s nadhledem vyplývajícím ze skutečně dlouholeté praxe a se sobě vlastním humorem.

zdraví a životní styl

Jak přežít léčení

296 Kč
263 Kč
Jógová meditace pro každý den - 11%
Krásná, barevná, ilustrovaná kniha meditačních jógových technik, které povzbuzují cvičení jógy v nejširším slova smyslu – jako prostředek pro uklidnění mysli, zvýšení povědomí a spokojenosti a rozvoj hlubokého vnitřního míru.
zdraví a životní styl

Jógová meditace pro každý den

296 Kč
263 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Břišani - 11%
(3x)
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
zdraví a životní styl

Břišani

269 Kč
239 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
zdraví a životní styl

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Kurz zázraků - 11%
(1x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
zdraví a životní styl

Kurz zázraků

673 Kč
598 Kč
Váhy života - 11%
Váhy života. Jak žít? Denně vstupovat na váhu s obavami, trápit se vlastní nedokonalostí a marnými pokusy přiblížit se nedostižným ideálům, či dobře zvažovat, co je pro život, hlavně pro ten můj, podstatné?
zdraví a životní styl
Ukázky

Váhy života

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 368 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>