Nejprodávanější tituly - listopad 2020
osobní rozvoj

Buď jako jednorožec - 11%
Udělejte si s Jednorožcem výlet do země pozitivního myšlení a žijte život plný slunce, duhy a radosti. Hygge? V tom byl doma. Mindfulness? Žije přítomností. Úklid? Nepotřebuje věci, co ho táhnou k zemi...
osobní rozvoj

Buď jako jednorožec

133 Kč
118 Kč
Nová země - 11%
(2x)
Svým nejprodávanějším duchovním průvodcem Moc přítomného okamžiku inspiroval Eckhart Tolle miliony čtenářů a pomohl jim objevit svobodu a radost života v přítomném okamžiku.
osobní rozvoj

Nová země

314 Kč
279 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
osobní rozvoj

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
osobní rozvoj

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Jak nás mozek klame - 11%
Lidský mozek musí čelit různorodým situacím odehrávajícím se v často nepřehledném prostředí a za nejasných okolností.
osobní rozvoj

Jak nás mozek klame

269 Kč
239 Kč
Mistři života - 11%
Otevřené výpovědi lidí, kteří díky Vladimíru Kafkovi změnili postoj ke svému životu. Začali ho přijímat a milovat se vším, co přináší, přirozeně a s pokorou, a zvládli tak těžkou nemoc nebo tragickou životní situaci.
osobní rozvoj

Mistři života

314 Kč
279 Kč
Navždy plynule - 11%
(3x)
Kolikrát jsme už všichni začínali a snažili se vytrvat. Memorování slovíček, vstřebání gramatiky, pochopení výjimek, to vše stojí velké množství času a energie, které v dospělosti nikdo z nás nemá… A teď ta dobrá zpráva.
osobní rozvoj

Navždy plynule

350 Kč
311 Kč
Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha - 11%
(2x)
Revidované vydání čtvrtého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Psychologie a náboženství; Symbol proměny ve mši; Odpověď na Jóba.
osobní rozvoj

Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha

840 Kč
746 Kč
Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem - 11%
Roky vědeckých výzkumů potvrdily všechny Hofovy teorie: Náš autonomní nervový systém je v našich rukách. Můžeme ho ovlivnit, využít ve svůj prospěch a bojovat proti onemocněním.
osobní rozvoj

Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 659 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 66 > >>