Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
relaxace a cvičení

Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
relaxace a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Myšlenky v obraze - 11%
Barbora Hu je zkušená instruktorka jógy, vystudovaná indoložka a kulturoložka a autorka několika článků a knih o józe.
relaxace a cvičení

Myšlenky v obraze

179 Kč
159 Kč
Trénink fascií - 11%
Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně.
relaxace a cvičení

Trénink fascií

278 Kč
247 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
relaxace a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
relaxace a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Jóga do batůžku - 11%
Kniha Jóga do batůžku je originální a hravý průvodce po osmi zemích. Je určena všem malým i velkým dobrodruhům, nadšencům a jogínům. O každé zemi se čtenář dozví nějakou zajímavost, může si zacvičit jógu podle básní, přečíst poutavý pohádkový příběh.
relaxace a cvičení

Jóga do batůžku

315 Kč
280 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
relaxace a cvičení

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 75 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>