Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
romány

Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
Felix Austria
Stanislavov na počátku dvacátého století, městečko na Haliči, v samém srdci nejchudšího a nejzanedbanějšího regionu c. a k. mocnářství.
romány
Ukázky

Felix Austria

199 Kč
Kočárová cesta - 30%
V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně...
romány
Ukázky

Kočárová cesta

199 Kč
139 Kč
S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II. - 30%
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány
Ukázky

S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.

179 Kč
125 Kč
Třetí přístav - 30%
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
132 Kč
Hrdinové
(3x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány
Ukázky

Hrdinové

149 Kč
Kočka na plotě - 30%
Kolikrát jste si o někom řekli: „Ten se má, jeho starosti na mou hlavu“ a teprve pak jste zjistili, že byste s tím člověkem ani za nic neměnili?
romány
Ukázky

Kočka na plotě

169 Kč
118 Kč
Lásky Napoleona Bonaparta
(1x)
Román Vás provede životem jednoho z nejuznávanějších vojenských stratégů všech dob Napoleona Bonaparta, a to od jeho narození ve zchudlé šlechtické rodině až po jeho skon ve vyhnanství.
romány
Ukázky

Lásky Napoleona Bonaparta

79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6