Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
romány

Bohemia - 20%
(3x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu. Náhoda mu přihraje do cesty o pár let starší britskou producentku, a protože si padnou do oka, začíná jeho sen dostávat reálné obrysy.
romány
Ukázky

Bohemia

209 Kč
167 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Pohyby ledu - 20%
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
120 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Vypravěčka - 20%
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
223 Kč
Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
Tady byla Britt-Marie - 20%
(17x)
Román o tom, jak se lidé ztrácejí, zamilovávají a kopou do všeho, co je kulaté.
romány
Ukázky

Tady byla Britt-Marie

199 Kč
159 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Čas minisukní - 20%
(2x)
Příběh Ester a Lukáše se odehrává v sedmdesátých letech minulého století a tu dobu výrazně odráží. Mladí novomanželé se vyrovnávají s množstvím potíží, které jim přicházejí do cesty a své představy a sny konfrontují, nikoliv bez ztráty iluzí...
romány
Ukázky

Čas minisukní

199 Kč
159 Kč
Dívka, již jsi tu zanechal - 20%
(1x)
Píše se rok 1916, když francouzský malíř Édouard Lefevre odchází bojovat na frontu. Jeho mladé manželce Sophii zůstává na památku její portrét, na svou dobu poněkud nezvyklý.
romány
Ukázky

Dívka, již jsi tu zanechal

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>