Nejprodávanější knihy - listopad 2020
kuchařky

Moje první opravdová kuchařka - 11%
Dokonalý dárek pro všechny, kdo začínají s vařením!
kuchařky

Moje první opravdová kuchařka

512 Kč
455 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
kuchařky
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Kitchenette - 11%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
359 Kč
Příběh čaje - 6%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
799 Kč
Chutně a rychle - 11%
Chcete vařit, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye! 100 receptů, které uvaříte do 30 minut!
kuchařky

Chutně a rychle

539 Kč
479 Kč
Jak jíme zdravě na podzim - 11%
Po úspěšné premiéře kuchařky Jak jíme zdravě v létě se tým Jíme zdravě opět spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním.
kuchařky

Jak jíme zdravě na podzim

359 Kč
319 Kč
Gastrokroužek - Spojilo nás jídlo
Neobyčejná kuchařka přátel, bloggerů a gurmetů, které spojilo jídlo, zachycuje deset jedinečných setkání Gastrokroužku. Najdete v ní nejen vymazlené recepty ze všech akcí, ale také inspiraci, jak si užít život společně s přáteli a dobrým jídlem.
kuchařky

Gastrokroužek - Spojilo nás jídlo

179 Kč
Jak vaří šéfkuchaři - 11%
Máte jedinečnou možnost posunout svoje kuchařské umění na vyšší úroveň a změnit způsob svého vaření, protože věřte nevěřte, zvyky jsou často prostě zafixované omyly.
kuchařky

Jak vaří šéfkuchaři

539 Kč
479 Kč
Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - 11%
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila!
kuchařky
Ukázky

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 326 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 33 > >>