Nejprodávanější tituly - listopad 2020
sci-fi a fantasy

Faja - 11%
(9x)
Druhý díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Faja

404 Kč
359 Kč
Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Barbora a Zlatý robot - 11%
Originální dětská sci-fi od oceňovaného českého autora. Ilustroval Karel Jerie.
sci-fi a fantasy

Barbora a Zlatý robot

314 Kč
279 Kč
Běsi z temného hvozdu - 11%
<Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel.
sci-fi a fantasy

Běsi z temného hvozdu

223 Kč
198 Kč
Hra bez vítězů - 11%
Špion Typhonského paktu – nového politického protivníka Federace – odcizí plány nejnovější technologie Hvězdné flotily: kvantového proudového pohonu.
sci-fi a fantasy

Hra bez vítězů

341 Kč
303 Kč
Urbo Kune - 64%
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Urbo Kune

278 Kč
99 Kč
Noci běsů - 11%
(5x)

Mysteriózní thriller od autorky bestselleru Zmizení Sáry Lindertové. V zapadlé vesnici v pohraničí, kde lidé stále věří ve staré bohy, před dvanácti lety zmizely čtyři děti a jejich rodiny se s tím nedokázaly vyrovnat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Noci běsů

332 Kč
295 Kč
Dryák - 11%
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.
sci-fi a fantasy

Dryák

358 Kč
318 Kč
Finch - 11%
(5x)
John Finch je detektivem v Ambře, městě okupovaném a terorizovaném tajemnými bytostmi z podzemí, zvanými „šeďáci“. Prastaré město se propadá do anarchie, šeďácké houby a plísně bují na domech i v lidech, povstalecké síly jsou demoralizovány...
sci-fi a fantasy

Finch

439 Kč
390 Kč
Médium - 11%
Flynn žije se svým bratrem Burtonem v kraji, kde o práci nezavadíte. Pokud tedy nechcete vařit drogy. Nad vodou je drží jen peníze, které Burton dostává jako vyrovnání za nervové poškození, jež utrpěl během své služby v armádě. A navíc má Burton práci, o které Flynn neví. Dokud se jedné noci něco ošklivě nepokazí. Přitom to vypadalo jednoduše – Burton se účastní testování nové hry. Jenže to, čeho je nakonec jeho sestra svědkem, rozhodně nevypadá jako hra. Spíš to připomíná vraždu…
sci-fi a fantasy

Médium

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 977 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 98 > >>