Nejprodávanější tituly - listopad 2020
romantika

Tajemství
(1x)
Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat.
romantika

Tajemství

359 Kč
Tisíc a jedna noc s arabem
Sofiin život je jeden velký stereotyp. Přestože má manžela a dvě děti, není šťastná. Žije bez lásky a dobrodružství, a když to nedokáže změnit sama, zasáhne osud.
romantika

Tisíc a jedna noc s arabem

296 Kč
Zamilované povídky
Říká se, že první láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatujeme jeho číslo. Hrdinové Zamilovaných povídek Michala Viewegha, Petry Soukupové nebo Petra Šabacha o tom vědí své – a hořkosladkými příběhy jistě v mnohých rozdmýchají nostalgii.
romantika

Zamilované povídky

233 Kč
Zaslíbená
(1x)
První díl série od autorky světového bestselleru Selekce.
romantika

Zaslíbená

314 Kč
Dům U Tří borovic
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
romantika

Dům U Tří borovic

269 Kč
Bezcitný hrabě
Mladičká Vesta Cressingtonová-Fontová odjíždí z rodné Anglie na malý ostrov ve Středozemním moři, aby se stala manželkou místního knížete. Jenže nic není takové, jak si romantická dívka vysnila.
romantika

Bezcitný hrabě

224 Kč
Božská mrcha
Božský bastard Bennett Ryan nemusí dokazovat Chloe Millsové, kdo je tu pořád ještě šéfem. Ale opravdu jim to takto stačí?
romantika

Božská mrcha

214 Kč
Cítit znovu
(2x)
Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.
romantika

Cítit znovu

359 Kč
Hrdinové
Z newyorského letiště vzlétají dvě letadla mířící do San Franciska. Agentka Bernice Adamsová najde u bezpečnostní kontroly pohlednici s obrázkem Golden Gate Bridge, na níž je napsaná nejednoznačná – až hrozivá – zpráva. Vyšetřování se ujme Ben Waterman, který se nakonec zaměří na letadlo A321, pilotované Helen Smithovou.
romantika

Hrdinové

269 Kč
Pouštní hvězdy
Chodící skandál… tak o sobě sama hovoří princezna Cressida, kterou – poté, co zkrachovaly jeho zásnuby s její sestrou –, požádal o ruku pohádkově bohatý šejk Chálil. Ne, nešlo o city, šlo o spojení dvou království.
romantika
Ukázky

Pouštní hvězdy

69 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 368 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 37 > >>