Nejprodávanější tituly - listopad 2020

Muž naruby
(4x)
Horami na jihu Francie obchází vlk-zabiják. Nejdřív trhá jen ovce, když ale zardousí první lidskou oběť, začnou krajem kolovat řeči o návratu vlkodlaka, „muže naruby“, a zemi zachvátí strach zděděný po předcích.

Muž naruby

268 Kč
Poutník časem chaosu
(5x)
Stojíme na prahu velké proměny. Neklid zažíváme všude kolem sebe. Co nám ta proměna přinese a kdy přijde, se můžeme jen domnívat. Je dobré si ale uvědomit, že podobné předěly zažívali lidé tisíce let před námi. Ne vždycky musí znamenat katastrofu.

Poutník časem chaosu

359 Kč
Slavík
(6x)

„V lásce poznáváme, jací bychom chtěli být. Ve válce poznáme, jací jsme.“

Ukázky

Slavík

508 Kč
V mrazivých časech
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.

V mrazivých časech

341 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(8x)
Třetí humoristický román světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Den, kdy jsem se naučil žít
(2x)
Nový román autora světoznámého bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavě napsaným příběhem, který osloví každého, kdo se zamýšlí nad sebou samým, hledá odpověď na otázku po smyslu života a chce se stát strůjcem svého osudu.

Den, kdy jsem se naučil žít

268 Kč
Elon Musk
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.

Elon Musk

395 Kč
Umíráček
(2x)

Parta lovců se v říjnu každoročně v neměnné sestavě vydává na lov na losy. V předvečer mají společnou poradu spojenou s tradiční velkolepou večeří u jednoho z nich. Posilněni alkoholem udělají osudovou chybu.

Umíráček

220 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Krysburger
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
Ukázky

Krysburger

245 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 1000 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 .. 100 > >>