Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
Supernova
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
Ukázky

Supernova

319 Kč
Šance tu je...
Román o nezdolnosti přátelství a o jeho složité povaze.
Ukázky

Šance tu je...

249 Kč
Šťastné dívky
Dystopie pro fanoušky seriálů Westworld a Příběh služebniceŘíkají jim Šťastné dívky – štěstí se jim ale zdaleka vyhýbá. Jako děti byly prodány mamá Fleur a staly se tak majetkem „domu radosti“. Žijí životy, které by si pro sebe samy nikdy nevybraly.
Ukázky

Šťastné dívky

209 Kč
Talentovaný pan Ripley
Příběh mladíka, který bez výčitek svědomí využívá svůj šarm a schopnost působit na lidi ke spáchání nejtěžšího zločinu.
Ukázky

Talentovaný pan Ripley

209 Kč
Taliáni
Vzpomínková kniha Taliáni (vyšla roku 1978) je za srdce beroucí vylíčení Cavannova dětství před druhou světovou válkou v Nogent-sur-Marne u Paříže.
Ukázky

Taliáni

199 Kč
Tanečnice
Tara je talentovaná ukrajinská tanečnice, která má před sebou zářivou kariéru. Nechybí jí zápal pro věc ani vytrvalost. Poté co se z Doněcka stane válečná zóna, musí uprchnout do České republiky a živit se tam za nelidských podmínek v bezútěšném prostředí jako dělnice.
Ukázky

Tanečnice

279 Kč
Testové otázky z pediatrie
Publikace představuje soubor testových otázek z pediatrie, jejichž primárním cílem je opakování učiva a vymezení přibližného rozsahu předpokládaných znalostí před státní závěrečnou zkouškou z pediatrie.
Ukázky

Testové otázky z pediatrie

110 Kč
Trochu moc
(2x)
Mike to nikdy neměl lehké. Hrozné dětství, nefunkční rodina, problémové vztahy. I proto se rozhodnul, že se bude spoléhat jen sám na sebe. O to víc jej zaskočilo, když se v jeho životě objevil někdo, komu by Mike chtěl věřit.
Ukázky

Trochu moc

149 Kč
Trochu víc
(1x)
Co může způsobit jedna plácnutá věta? Pořádný průšvih, když je vyslovena před nesprávnou osobou. Evan má tu smůlu, že dostane za úkol zabavit kapitána ragbyového týmu.
Ukázky

Trochu víc

149 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100