Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020

Putinovi trollové
(2x)
Finská novinářka Jessikka Aro popsala fungování petrohradské trollí továrny na dezinformace, kterou financoval ruský oligarcha blízký prezidentu Vladimiru Putinovi. Výsledky její žurnalistické práce vyústily v drsnou mstu. Aro se stala obětí pronásl

Putinovi trollové

359 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Konec stárnutí
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.

Konec stárnutí

431 Kč
Slunečná
Přeneste se zpět na váš oblíbený statek s oblíbenými hrdiny a užijte si jejich životní příhody tentokrát v knižní podobě. Váš nejoblíbenější seriál můžete hltat velmi čtivým jazykem a sblížit se tak se svými oblíbenými postavami jiným způsobem.

Slunečná

314 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Kde zpívají raci
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Sám doma a hladový
Moderní, vtipná a fresh kuchařka hlavně pro chlapy.
Ukázky

Sám doma a hladový

359 Kč
Raději zešílet v divočině
(10x)
Již páté vydání úspěšného titulu vychází na luxusním italském křídovém papíře, opět s plnobarevnou obálkou.

Raději zešílet v divočině

447 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>