Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
křesťanství

Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Ty jsi kněz navěky - 20%
Ludmila Javorová (1932) je jedna z mála žen, které byly vysvěceny na katolické kněze. Od roku 1964 byla pravou rukou tajně vysvěceného biskupa Felixe M. Davídka (1921–1988), vůdčí osobnosti skryté církve u nás.
křesťanství
Ukázky

Ty jsi kněz navěky

246 Kč
197 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
křesťanství
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
křesťanství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Prameny pro divoké osly - 20%

Biblické texty promlouvají k dnešnímu člověku. Starozákoník Jiří Beneš probírá spolu s Petrem Vaďurou známé i méně známé texty ze Starého i Nového zákona. Kniha je přepisem rozhovorů odvysílaných v pořadu Ranní slovo na stanici Vltava v letech 2003 až 2016 a navazuje na předchozí knihu obou autorů s názvem Nevystižitelný Bůh? (Vyšehrad 2010).

křesťanství
Ukázky

Prameny pro divoké osly

249 Kč
199 Kč
První studium Starého zákona - 20%
Monografie První studium Starého zákona předkládá systematické uspořádání základních informací ke studiu starozákonní biblistiky. Začíná všeobecným úvodem o charakteru Bible a pokračuje speciálním úvodem do jednotlivých částí a knih Starého zákona.
křesťanství
Ukázky

První studium Starého zákona

140 Kč
112 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Ježíš - vnitřní učitel - 20%
(1x)
Kdo je Ježíš? Tato prostá, nadčasová otázka zní napříč staletími. Také odpověď na ni je prostá, leč nikoli snadná. Pokud se rozhodneme této Ježíšově otázce naslouchat a odpovědět na ni, změní náš způsob života, myšlení a cítění.
křesťanství
Ukázky

Ježíš - vnitřní učitel

209 Kč
167 Kč
Odevzdanost do Boží prozřetelnosti - 20%
Klasické dílo sedmnáctého století se stalo „učebnicí“ mnoha světců (Terezie z Lisieux). Termín „milost přítomného okamžiku“ vyjadřuje moudré uspořádání stálého napětí mezi aktivitou a pasivitou v hledání Boží vůle.
křesťanství
Ukázky

Odevzdanost do Boží prozřetelnosti

80 Kč
64 Kč
Tuřanská Madona - 20%
Překlad z latiny o historii a životnosti poutního místa v Tuřanech u Brna od jezuitského historika Bohuslava Balbína: svědčí o vynikajícím postavení Mariině a realizovaných touhách poutníka.
křesťanství
Ukázky

Tuřanská Madona

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>