Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Ochrana dřeva - 20%
Kniha je určena stavebníkům, projektantům, majitelům nemovitostí. Uznávaný odborník seznamuje čtenáře se způsoby a možnostmi ochrany dřeva proti biologickým napadením a ostatním vlivům.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana dřeva

118 Kč
94 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
dům a zahrada
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Feng šuej pro moderní život - 11%
Tato praktická kniha vás přesvědčí o tom, že pomocí feng šuej můžete přinést do svého domova klid, rovnováhu a harmonii tolik potřebnou uprostřed uspěchaného a vypjatého životního stylu dnešní doby.
dům a zahrada

Feng šuej pro moderní život

260 Kč
231 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
dům a zahrada
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Snad každý z nás má doma květiny. Zelené rostliny se staly součástí našeho života. V knize čtenář nejen najde rostlinu, kterou má na stolku nebo za oknem, ale také jej provede jejím původem a v neposlední řadě mu ukáže, jak rostliny pěstovat.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

359 Kč
319 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
dům a zahrada
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Bambusy a jejich pěstování u nás - 20%
Kniha přináší spoustu nových, seriózních informací, které pro čtenáře shromáždil zkušený pěstitel bambusů a majitel firmy specializující se na jejich pěstování.
dům a zahrada
Ukázky

Bambusy a jejich pěstování u nás

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 229 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>