Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
zdraví a životní styl

Limity medicíny - 6%
Illichova hluboce šokující analýza klinické a sociální reality týkající se chorob vytvořených lékaři zkoumá kulturu zdraví, nemoci a utrpení a obsahuje také historický exkurz do konceptů a obrazů smrti.
zdraví a životní styl

Limity medicíny

305 Kč
287 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl

Migréna

377 Kč
354 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
zdraví a životní styl

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
zdraví a životní styl

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
264 cvičení na velkém míči - 11%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
zdraví a životní styl

264 cvičení na velkém míči

224 Kč
199 Kč
Byliny na srdce, cévy, krev - 11%
Kniha je šestou z ucelené řady monotematických knih o domácím léčení bylinkami - tentokrát jde o bylinky na srdce, cévy a krev. V knize je uvedeno léčení především bylinkami našimi, českými, takovými, co rostou všude kolem nás.
zdraví a životní styl

Byliny na srdce, cévy, krev

144 Kč
128 Kč
Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
zdraví a životní styl

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
zdraví a životní styl

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
zdraví a životní styl

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 241 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>