Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
křesťanství

Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
křesťanství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
U ambonu - 11%
Od chvíle, kdy se kvůli koronavirové krizi uzavřely všechny kostely, odstartoval podcastový projekt U ambonu, v jehož rámci šest známých kněží každý den komentovalo evangelijní čtení.
křesťanství

U ambonu

224 Kč
199 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Boj o svatého Vladimíra - 11%
Otázka autokefality ukrajinské pravoslavné církve zdaleka přesahuje hranice církevního života. Prezident Petro Porošenko ji charakterizoval jako zásadní věc nejen pro nezávislost a národní bezpečnost své země, ale i pro světovou geopolitiku.
křesťanství

Boj o svatého Vladimíra

224 Kč
199 Kč
Poutník - 11%
(3x)
Netradiční pohled na životní příběh Ježíše Krista. Jan se při jedné ze svých toulek horami nečekaně setká s mužem, který na něj vlastně čeká, aby mu splnil jeho odvěký sen - dozvědět se o Ježíši víc, než je psáno.
křesťanství

Poutník

351 Kč
312 Kč
Prameny pro divoké osly - 11%
(1x)
Biblické texty promlouvají k dnešnímu člověku.
křesťanství
Ukázky

Prameny pro divoké osly

332 Kč
295 Kč
Husitská kronika - 11%
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.
křesťanství

Husitská kronika

295 Kč
262 Kč
Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem - 11%
Kniha meditací polského jezuity a u nás již dobře známého spisovatele nabízí čtenáři uvedení do každodenní osobní modlitby.
křesťanství

Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>