Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2020

Slavnost bezvýznamnosti
(6x)
V českém překladu Anny Kareninové vychází Slavnost bezvýznamnosti, poslední román Milana Kundery napsaný francouzsky. Rozsahem útlý, ale obsahem hutný román je příběhem čtyř přátel v současné Paříži.
Ukázky

Slavnost bezvýznamnosti

267 Kč
Hyde Park Civilizace 2
Druhý výběr rozhovorů s vědci a osobnostmi z pořadu Hyde Park Civilizace. Kniha pro ty, co ví, že chtějí vědět. Hosty Hyde Parku Civilizace jsou lidé, kteří mění svět.

Hyde Park Civilizace 2

242 Kč
Jak přejít řeku
(1x)
Tato kniha představuje několik let uvažování o společnosti, přírodě a nás samých.
Ukázky

Jak přejít řeku

329 Kč
Rozpojené státy
(6x)
Rozšířené, aktualizované vydání úspěšného titulu. Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
Ukázky

Rozpojené státy

313 Kč
Zrcadlový muž
(7x)
Osmý případ komisaře Joony Linny.
Ukázky

Zrcadlový muž

449 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
První dotek
(1x)
Představme si, že na prvním doteku závisí svoboda jedince. Existuje určitá energetická možnost obrovského kvantového pole, Vesmíru, který je propojený na mnoha úrovních.

První dotek

269 Kč
The Ickabog
(5x)

The Ickabog is coming... A mythical monster, a kingdom in peril, an adventure that will test two children's bravery to the limit. Discover a brilliantly original fairy tale about the power of hope and friendship.

The Ickabog

314 Kč
Mnoho strak věští vraždu
(4x)
Brilantní, strhující thriller od autora románů Moriarty, Dům hedvábí a bondovek Modrý diamant, Navždy a den propojuje klasickou detektivku hodnou Agathy Christie se stejně geniální moderní zápletkou, díky níž se čtenář stává detektivem.

Mnoho strak věští vraždu

448 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.

Mezi světy

476 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>