Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
romantika

S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Šaty z duhy
(2x)
Anně je přes čtyřicet a její život se poslední dobou ubíral v zajetých kolejích. Prakticky všechno brala jako samozřejmost, ale jednoho dne se její svět zhroutil. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Šaty z duhy

169 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Rytířka z Voračova
Dramatický milostný příběh ze středověkého Balkánu, plný krutostí, intrik a vášní, budete číst až do konce jedním dechem.
romantika
Ukázky

Rytířka z Voračova

169 Kč
Klub vášnivých botomanek - 6%
Tři mladé ženy propadly závislosti na botách. Touha koupit si boty je tak velká, že nedokážou odolat, utratí za ně všechny peníze, riskují svoji pověst – ale ty boty musí mít...
romantika

Klub vášnivých botomanek

253 Kč
238 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Dámské kupé - 11%
Podmanivý a originální román z indické současnosti, ve kterém si šest žen různého věku i společenského postavení vypráví své životní osudy, přináší odpovědi na otázky, které si dnes kladou ženy na celém světě.
romantika

Dámské kupé

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 349 položek
<< < 1 .. 33 34 35