Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
zdraví a životní styl

Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Restorativní jóga - 20%
Kniha obsahuje množství barevných fotografií, seznamujících s jednotlivými pozicemi, i podrobně připravené úlevné sestavy pro dílčí obtíže: horní půlku těla, boky, záda, dýchací obtíže, infarkt, vysoký tlak, Alzheimerova nebo Parkinsonova nemoc, i běžnější situace jako nespavost, bolesti hlavy, jet lag, namožené svaly, menstruační bolesti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Restorativní jóga

339 Kč
271 Kč
Rychlá pomoc od bolesti domácími prostředky - 20%
Kniha nabízí spoustu jednoduchých receptů, jak se rychle zbavit bolesti bez použití pilulek. Nechybí recepty světově známých lidových léčitelů Vangy, Edgara Cayceho, pátera Ferdy...
zdraví a životní styl
Ukázky

Rychlá pomoc od bolesti domácími prostředky

110 Kč
88 Kč
Spojeni jógou - 20%

24 nejzajímavějších osobností české jógy Rozhovory s 24 nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala.

zdraví a životní styl
Ukázky

Spojeni jógou

249 Kč
199 Kč
V zákulisí srdce - 20%
(2x)
Poutavý a místy strhující profesní příběh Petra Neužila mapuje vývoj kardiologie posledních desetiletí. Primář Neužil vybudoval z oddělení kardiologie Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby.
zdraví a životní styl
Ukázky

V zákulisí srdce

249 Kč
199 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>