Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
křesťanství

U ambonu - 11%
Od chvíle, kdy se kvůli koronavirové krizi uzavřely všechny kostely, odstartoval podcastový projekt U ambonu, v jehož rámci šest známých kněží každý den komentovalo evangelijní čtení.
křesťanství

U ambonu

224 Kč
199 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
křesťanství
Ukázky

Stín Otce

129 Kč
103 Kč
Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Síla manželčiny modlitby - 11%
Kniha se umístila mezi nejčtenějšími knihami v anketě čtenářů Katolického týdeníku.
křesťanství

Síla manželčiny modlitby

224 Kč
199 Kč
Boj o svatého Vladimíra - 11%
Otázka autokefality ukrajinské pravoslavné církve zdaleka přesahuje hranice církevního života. Prezident Petro Porošenko ji charakterizoval jako zásadní věc nejen pro nezávislost a národní bezpečnost své země, ale i pro světovou geopolitiku.
křesťanství

Boj o svatého Vladimíra

224 Kč
199 Kč
Čím dál větší Bůh - 11%
Irský jezuita Brian O’Leary vychází z pestré zkušenosti dlouhodobě přednášejícího na různých institutech, ale rovněž ze zkušenosti exercitátora v několika světových centrech spirituality Ignáce z Loyoly.
křesťanství

Čím dál větší Bůh

162 Kč
144 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 179 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>