Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
osobní rozvoj

Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
osobní rozvoj

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Je možné žít 150 let? - 11%
Profesor Michail Tombak patří do světové elity významných specialistů přírodních léčitelských metod. Je autorem bestsellerů věnovaných zdravému, aktivnímu a dlouhému životu. Své úvahy opírající se o výzkumy a zkušenosti uvádí v této knize.
osobní rozvoj

Je možné žít 150 let?

214 Kč
190 Kč
Nekažte si život maličkostmi - 11%
Kniha známého amerického autora vám poradí, jak zabránit maličkostem, jež vás potkávají den co den, aby vám nepřevracely život naruby.
osobní rozvoj

Nekažte si život maličkostmi

153 Kč
136 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
osobní rozvoj

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Průvodce kojením - 6%
(1x)
Ina May Gaskinová vychází ze své více než třicetileté profesní praxe i z osobních zkušeností a opírá se o poslední vědecké výsledky. Skvělá vypravěčka podrobné praktické informace a teorii doplňuje příběhy matek a jejich dětí.
osobní rozvoj

Průvodce kojením

296 Kč
278 Kč
Soustředění - 11%
(3x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj

Soustředění

224 Kč
199 Kč
Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
osobní rozvoj

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
osobní rozvoj

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
osobní rozvoj

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 420 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 > >>