Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
psychologie

Cesta ke štěstí v práci - 58%
Cestu ke štěstí v zaměstnání musíme hledat stejně jako v osobním životě. To však nebývá vždy snadné. Máme zvládat pracovní zátěž, nároky šéfa a komunikaci s kolegy, se kterými si často moc nerozumíme. Představa štěstí pak snadno mizí.
psychologie

Cesta ke štěstí v práci

238 Kč
99 Kč
Já jsem ok, ty jsi ok - 11%
Kniha Já jsem OK, ty jsi OK představuje slavný úvod do transakční analýzy – s výkladem jednotlivých ego stavů, životních postojů, transakcí i kontextu manželství, výchovy dětí či morálních hodnot.
psychologie

Já jsem ok, ty jsi ok

332 Kč
295 Kč
Můžeš vše a nic nemusíš - 11%
Volné pokračování bestselleru Můžeš vše, co chceš. Nová inspirativní příručka, jež vám uvolněným způsobem pomůže rozpomenout se na vaše sny i vrozenou sílu jich dosáhnout. Můžete žít tím, co vás baví. Nemusíte dělat nic, co vás nebaví.
psychologie

Můžeš vše a nic nemusíš

179 Kč
159 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
psychologie

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Brouci v hlavě - 11%
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.
psychologie

Brouci v hlavě

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 453 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 46 > >>