Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace - 11%
Progresivní svalová relaxace podle Jacobsona je jednoduše aplikovatelnou, účinnou a rychlou uvolňovací metodou která vám pomůže odstranit napětí a stres a dosáhnout tolik žádaného klidu a uvolnění.
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace

223 Kč
198 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
relaxace a cvičení

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka - 11%
Jóga může být úžasná legrace, zvlášť když se do jógování pustí děti.
relaxace a cvičení

Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka

269 Kč
239 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
relaxace a cvičení

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
relaxace a cvičení

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Blackroll - 11%
Celosvětová pozornost expertů, sportovců i laické veřejnosti se v posledních letech soustředila na cvičení fascií, tedy vazivových obalů svalů (povázek).
relaxace a cvičení

Blackroll

269 Kč
239 Kč
Jóga do batůžku - 11%
Kniha Jóga do batůžku je originální a hravý průvodce po osmi zemích. Je určena všem malým i velkým dobrodruhům, nadšencům a jogínům. O každé zemi se čtenář dozví nějakou zajímavost, může si zacvičit jógu podle básní, přečíst poutavý pohádkový příběh.
relaxace a cvičení

Jóga do batůžku

315 Kč
280 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
relaxace a cvičení

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
relaxace a cvičení

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
relaxace a cvičení

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>