Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2020

Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
H2O a poklad šíleného oka
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.

H2O a poklad šíleného oka

242 Kč
Lassie se vrací
(1x)
Nesmrtelný příběh o přátelství psa a člověka.

Lassie se vrací

373 Kč
Malý princ
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.

Malý princ

269 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
Mrtvá v knihovně
V knihovně ctihodných občanů vesničky St. Mary Mead nalezne služebná mrtvolu krásné mladé blondýnky. Paní Bantryová byla dosud přesvědčena, že podobné věci se dějí jen v románech, a požádá o pomoc svou přítelkyni Jane Marplovou.

Mrtvá v knihovně

269 Kč
Nahoru na horu
Nejúspěšnější český himálajský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.

Nahoru na horu

314 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Dá se zlomená jazylka považovat za podpis sériového vraha?

Nezvratné alibi

332 Kč
Noční lov
(2x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě!

Noční lov

404 Kč
Odbila dvanáctá hodina
(1x)
Třikrát třináct nejkrásnějších a nejzajímavějších lidových pověstí o pokladech a jejich strážcích, o kouzelnících a čarodějnicích, o strašidlech a duších, které se tradují v německém prostředí.

Odbila dvanáctá hodina

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 441 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 45 > >>