Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
kuchařky

Tak chutná hygge - 20%

Připravte si večeři ve stylu hygge Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí.

kuchařky
Ukázky

Tak chutná hygge

249 Kč
199 Kč
Upečeno s láskou - 20%
(1x)
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
kuchařky
Ukázky

Upečeno s láskou

279 Kč
223 Kč
Už se vaří, má panenko! - 20%

Pocta všem, kdo pro nás vaří (srdcem) Na svých cestách potkal Matěj Forman, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu, někteří jej nechali vstoupit i do kuchyně.

kuchařky
Ukázky

Už se vaří, má panenko!

349 Kč
279 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Vaříme s konopím - 20%
Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější „reggea“ rodině – u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi.
kuchařky
Ukázky

Vaříme s konopím

349 Kč
279 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Grilujeme po česku - 20%
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>