Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
kuchařky

Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
kuchařky
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Zdravou stravou proti únavě - 20%
(1x)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy?
kuchařky
Ukázky

Zdravou stravou proti únavě

229 Kč
183 Kč
Deník Whole30 - 20%
Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat a doprovázet den za dnem k cíli.
kuchařky
Ukázky

Deník Whole30

199 Kč
159 Kč
Dorty Chez Lucie - 20%
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie.
kuchařky
Ukázky

Dorty Chez Lucie

249 Kč
199 Kč
Hravé fit recepty - 20%
77 receptů! Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.
kuchařky
Ukázky

Hravé fit recepty

209 Kč
167 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
kuchařky
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Luštěniny ze Svatojánu - 20%

Zdravé recepty z luštěnin od populární kuchařky ze Svatojánu Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany.

kuchařky
Ukázky

Luštěniny ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Saláty ze Svatojánu - 20%

Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.

kuchařky
Ukázky

Saláty ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 20%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky
Ukázky

Sladkosti ze Svatojánu

209 Kč
167 Kč
Sushi - Od začátečníka k mistrovi - 20%
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt.
kuchařky
Ukázky

Sushi - Od začátečníka k mistrovi

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>