Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
ekonomie

Ideální investiční portfolio - 11%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie

Ideální investiční portfolio

242 Kč
215 Kč
Má to cenu? - 11%
(5x)
Ve třetím svazku edice Munice sestoupíme ke kořenům ekonomické organizace naší společnosti. Oprášíme klíčové téma, které v posledním století leželo poněkud ladem: vztah hodnoty a ceny.
ekonomie

Má to cenu?

204 Kč
182 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Velká čínská kapitalistická revoluce - 11%
Kniha popisuje mimořádnou a v mnoha ohledech nečekanou cestu, kterou Čína za posledních třicet let ušla v přeměně z uzavřené socialistické zemědělské ekonomiky k neuvěřitelně silné celosvětové velmoci.
ekonomie

Velká čínská kapitalistická revoluce

350 Kč
311 Kč
Zrození kmenového vůdce - 11%
(1x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie

Zrození kmenového vůdce

350 Kč
311 Kč
Bankovnictví - 11%
S bankovními, finančními a pojistnými produkty se setkáváme prakticky po celý svůj život. Proto je bankovnictví ze všech ekonomických oborů jedním z těch, které jsou do jisté míry bližší naší každodenní žité realitě.
ekonomie

Bankovnictví

234 Kč
208 Kč
Jak hledat zaměstnance v 21. století - 11%
Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám.
ekonomie

Jak hledat zaměstnance v 21. století

539 Kč
479 Kč
LEGO jako investice - 11%
Tato kniha je návodem a průvodcem toho, jakým způsobem vydělat nákupem a prodejem LEGO® stavebnic, a to v řádu několikanásobku zhodnocení nákupní ceny.
ekonomie
Ukázky

LEGO jako investice

449 Kč
399 Kč
Marketing - Základy marketingu 2. díl - 11%
Učebnice Marketing – základy marketingu poskytuje čtenáři základy marketingového myšlení a ukazuje, že marketing je v současnosti nezbytně nutnou metodou řízení úspěšné firmy.
ekonomie

Marketing - Základy marketingu 2. díl

234 Kč
208 Kč
Můj život a dílo - 11%
(1x)
Na počátku byla touha vynalézt samostatně pohybující se stroj, který by měl všestranné využití při práci na farmě a zbavil by tak zemědělce těžké manuální dřiny.
ekonomie

Můj život a dílo

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 89 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>