Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
romantika

30 dní touhy - 11%
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
romantika

30 dní touhy

314 Kč
279 Kč
Doufat znovu - 11%
(1x)
Everly Pennová nevěří na lásku. Celé roky musela přihlížet, jak její matka trpí otcovým násilnickým chováním a jak stále více ztrácí sebe samu. Zážitky z dětství ji natolik traumatizovaly, že se rozhodla nikdy nezamilovat. To se však změní...
romantika

Doufat znovu

359 Kč
319 Kč
Druhý život - 11%
Eva žila před druhou světovou válkou bezstarostný a pohodlný život. Za okupace se zamilovala do Němce, který se po osvobození uchýlil do Argentiny, a Eva přijíždí za ním.
romantika

Druhý život

296 Kč
263 Kč
Dvanáct vánočních schůzek - 20%
(1x)
Kate Turnerová nikdy nepatřila k ženám, které jsou posedlé hledáním vhodného přítele. Vlastně si už dávno zvykla na poklidné večery o samotě v pyžamu před televizí. Ale na druhou stranu, nebylo by špatné mít zas někoho po boku, zvlášť v čase Vánoc...
romantika
Ukázky

Dvanáct vánočních schůzek

229 Kč
183 Kč
Nevěsta z Broadwaye - 20%
I jen jedna noc dokáže změnit vše! Newyorský playboy Ethan se o tom přesvědčil na vlastní kůži. To, když se konečně znovu setkal s Meridou a dozvěděl se od ní, že se stane otcem!
romantika
Ukázky

Nevěsta z Broadwaye

69 Kč
55 Kč
Obětavý lord Bened - 20%
(2x)
V romanticko-historizujícím románu známé a oblíbené autorky ožívají dvě výrazné postavy někdejšího pestrého klanového života na skotské Vysočině.
romantika
Ukázky

Obětavý lord Bened

179 Kč
143 Kč
Přiznání - 11%
(1x)
Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš?
romantika

Přiznání

359 Kč
319 Kč
Skandální polibek - 20%
(1x)
Lady Hope je tvrdohlavá a má schopnost dostávat sebe i své okolí do prekérních situací. Když se do toho ještě připlete Gregory Drake, vyhlášený odborník na řešení problémů aristokracie...
romantika
Ukázky

Skandální polibek

109 Kč
87 Kč
Skotská romance - 20%
(2x)
Kirstin se už sedm let snaží na Camerona Dunbara a na osudnou noc, již spolu sdíleli, zapomenout. A teď před ní leží dopis, v němž ji právě tenhle charismatický obchodník z Glasgow naléhavě žádá o pomoc.
romantika
Ukázky

Skotská romance

109 Kč
87 Kč
Srdíčko z jantaru - 20%
Žofie nastupuje na prázdninovou brigádu jako zámecká průvodkyně. Brzy zjišťuje, že se na zámku děje cosi podivného. Kdo se jí každou noc dostává do spánku a vypráví jí příběh zákeřné vraždy?
romantika
Ukázky

Srdíčko z jantaru

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 349 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 35 > >>